Nieuws

oktober 29, 2019

CRM-studie: Hoogste resultaten voor CAS genesisWorld

In de huidige tevredenheidsstudie van Trovarit "CRM in der Praxis 2019/2020" krijgt CAS Software met zijn CRM-oplossing CAS genesisWorld weer de beste beoordeling: De resultaten voor thema's die uiterst belangrijk zijn voor het midden- en kleinbedrijf, zijn bijzonder goed.CAS Software haalt bij de CRM-tevredenheidsstudie al voor de vijfde keer op rij een bovengemiddeld resultaat. Volgens de huidige studie behoort CAS Software tot de leveranciers die een zeer intensieve en persoonlijke band met hun klanten opbouwen.

meer
 
augustus 19, 2019

CAS genesisWorld x11 mag je niet missen

Elk jaar rond de zomer verrast CAS Software de crm-markt met een nieuwe release van CAS genesisWorld. Dit keer is de eer aan CAS genesisWorld x11, met wederom een groot aantal nieuwe functionaliteiten. Nog flexibeler, nog intelligenter en nog beter in het bouwen en onderhouden van een duurzame en persoonlijke band met de klant.

meer
 
juni 12, 2019

Terugblik op de CAS Partner Conference 2019

In de schitterende stad Barcelona vond op 23 en 24 mei 2019 de 12e internationale CAS Partner Conference plaats. De partners van CAS Software AG uit de hele wereld kwamen bijeen voor een twee dagen durend evenement met presentaties, workshops en volop gelegenheid tot netwerken.

meer
 
maart 14, 2019

Hoe ICT bedrijven door CRM beter presteren en de klanttevredenheid vergroten

Welke IT-dienstverlener kent het niet. Voortdurend bent u bezig met veel taken tegelijkertijd: nieuwe klanten winnen, meer contracten afsluiten, offertes en specificaties schrijven, projecten effectief beheren en supportkwesties zo snel mogelijk afhandelen. Bovendien is het belangrijk steeds weer op te vallen in de massa binnen de sterk concurrerende en compacte markt van de IT- dienstverlening.

meer
 
februari 11, 2019

De CRM-trends te verwachten in 2019

2019 belooft een boeiend jaar te worden voor de CRM-sector. We vroegen onze CRM-expert Mircea Prelipceanu om vooruit te kijken naar de impact op de markt. Mr. Prelipceanu, als CRM-expert en Head of International Sales van CAS CRM, volgt u de ontwikkelingen op de CRM-markt van dichtbij op. Wat mogen we verwachten op het gebied van CRM in 2019?

meer
 
februari 07, 2019

CAS genesisWorld x10 nieuwe standaard in CRM

Smart design, meedenkende assistenten, marketing automation en bescherming van gegevens. Met de nu beschikbare versie CAS genesisWorld x10 beschikken kleine en middelgrote ondernemingen over talrijke functies die behoren tot de nieuwe standaard in CRM voor het midden- en kleinbedrijf.

meer
 
februari 04, 2019

CAS CRM blijft sponsor van ZVH Zevenhuizen

CAS CRM is opnieuw hoofdsponsor van het Nederlandse volleybalteam ZVH Zevenhuizen. Het sponsorcontract werd voor het huidige seizoen 2018/2019 verlengd. “We ervaren de verlenging van het contract als een echt compliment en een bewijs van vertrouwen”, zegt de verheugde clubvoorzitter Joke Veerman-Scheffers van ZVH Zevenhuizen.

meer
 
februari 01, 2019

CAS-partnerprogramma biedt zakelijke kansen

Partners welkom: CAS-partnerprogramma biedt nieuwe zakelijke kansen Als IT-serviceproviders en systeemverkopers een softwarebedrijf moeten kiezen om mee samen te werken, krijgen ze met een aantal lastige beslissingen te maken. Hun succes op de lange termijn hangt vaak af van hun keuzes en hoe goed ze hun belangrijke factoren zoals strategie en zakelijke trends met de andere factoren in balans kunnen brengen.

meer