04/02/19CAS CRM blijft sponsor van ZVH Zevenhuizen

CAS CRM is opnieuw hoofdsponsor van het Nederlandse volleybalteam ZVH Zevenhuizen. Het sponsorcontract werd voor het huidige seizoen 2018/2019 verlengd. “We ervaren de verlenging van het contract als een echt compliment en een bewijs van vertrouwen”, zegt de verheugde clubvoorzitter Joke Veerman-Scheffers van ZVH Zevenhuizen.

“We zijn er trots op dat het sterke volleybalteam van ZVH Zevenhuizen nog steeds de naam CAS CRM/ZVH draagt en met zo veel passie en positieve teamspirit optreedt – een hecht team”, zegt Mircea Prelipceanu, Head of International Sales van hoofdsponsor CAS Software. CAS Software AG ontwikkelt en verkoopt wereldwijd en via partners in Nederland software voor klantrelatiebeheer gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Ook in het vorige seizoen heeft CAS CRM het team ondersteund. “Voor ons is de verlenging van het contract schitterend nieuws”, vertelt Joke Veerman-Scheffers, de clubvoorzitter van ZVH. “We zien een aantal overeenkomsten tussen CAS CRM en ZVH: beiden hebben de ambitie om aan de top mee te spelen, zijn gericht op succes en bereid om zich continu verder te ontwikkelen.”

CAS Software AG op IT-gebied van en ZVH op sportgebied van de sport zijn volgens Joke Veerman-Scheffers allebei spelbepalende spelers waar niemand snel omheen kan. Bovendien pakt het partnerschap voor de sportvereniging ZVH Zevenhuizen ook wat de bedrijfsvoering betreft goed uit: “Met hulp van CAS CRM willen we een voortrekkersrol spelen ten aanzien van de digitalisering in de Nederlandse sport. Daarom zijn we er trots op dat we ook dit seizoen de naam van CAS CRM op ons shirt mogen dragen. Deze sympathieke sponsor ondersteunt ons bij de voortzetting van onze unieke succesgeschiedenis in de prachtige sport die volleybal is”, zegt de verheugde clubvoorzitter Joke Veerman-Scheffers.

Het tot nu toe zeer succesvolle seizoen bevestigt de positieve ontwikkeling. De volleybalheren staan na 10 wedstrijden en 8 overwinningen momenteel op de derde plaats in de Nederlandse topdivisie van de heren. “We wensen het team van ZVH Zevenhuizen veel goede opslagen en roemrijke overwinningen op weg naar het Nederlandse kampioenschap”, zegt Mircea Prelipceanu van CAS CRM, die voor het team duimt.

CAS Software AG is wereldwijd een van de meest innovatieve makers van software voor klantrelatiebeheer gericht op het midden- en kleinbedrijf. De onderneming is in meer dan 40 landen over de hele wereld actief en is in Nederland al 10 jaar vertegenwoordigd, inmiddels met een dicht netwerk van partners in het hele land. Het meest bekend is de CRM-oplossing CASgenesisWorld, die in de nieuwe versie X10 ook functies op basis van kunstmatige intelligentie bevat.

 

Meer informatie: