CRM voor verenigingen,
organisaties en NPO's

Succesvolle verenigingen, organisaties en non-profitorganisaties zorgen voor tevreden leden door service en vakbekwaamheid. Met CRM-software die bij hun organisatie past bereiken ze merkbare voordelen voor zichzelf en hun leden.

Uw eisen aan CRM-software

  • Professioneel ledenbeheer dat alle gegevens over het lid transparant maakt.
  • Organisatie van evenementen van de planning en uitvoering tot aan de evaluatie.
  • Centraal communicatieplatform voor leden en medewerkers.

Uw voordeel met CRM

Met CRM-software is alle informatie over het lid in het elektronische archief gedocumenteerd. De centrale database biedt een overzicht van geleverde verrichtingen, contactinformatie en correspondentie met het lid.

Vanaf de planning tot aan de verrekening worden manifestaties van 10 tot meer dan 1.000 deelnemers volledig met de software georganiseerd. Ook in de projectwerkzaamheden houdt u overzicht. Afspraken, deelnemers en alle bijbehorende documenten worden overzichtelijk weergegeven.

In een met een wachtwoord beschermd webportaal kunnen leden op elk moment informatie opvragen. Mails rondsturen is niet meer nodig. Het webportaal dient ook als intern informatieportaal dat voor een snelle verspreiding van kennis binnen de vereniging zorgt.

CAS genesisWorld voldoet ruimschoots aan de speciale eisen van uw branche. De flexibele CRM-oplossing biedt klanten- en informatiebeheer voor de hele onderneming

Meer over CAS genesisWorld weten

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!