Onderscheidingen

Certified Cloud

Om de keuze voor ondernemingen en gebruikers gemakkelijker te maken biedt Cloud-EcoSystem het kwaliteitscertificaat "Certified Cloud" voor SaaS en Cloud-oplossingen aan. Al voor de tweede keer is CAS Software AG voor de Cloud-oplossing CAS PIA in zeven categorieën getest en onderscheiden met het "Certified Cloud" certificaat. Tot deze categorieën behoorden: referenties, gegevensbeveiliging, kwaliteit van de terbeschikkingstelling, keuzeveiligheid, contractvoorwaarden, servicegerichtheid en cloud-architectuur.

Software Hosted in Germany

"Software Hosted in Germany" is een keurmerk dat staat voor bijzonder veilige, via internet te gebruiken software. Als gecertificeerde onderneming voldoet CAS Software aan de vereiste criteria en eisen die gelden voor in Duitsland gehoste software. Ons product CAS PIA is met dit kwaliteitskeurmerk gecertificeerd. Het keurmerk wordt verleend door de Bundesverband IT-Mittelstand (BITMI e.V.,Duitse vereniging voor IT voor het midden- en kleinbedrijf) en verplicht de aanbieders hun datacentra in Duitsland te hosten en gegevens niet buiten Duitsland ter beschikking te stellen. 

Top Innovator 2018

Gekozen tot beste softwarebedrijf binnen de bedrijven met meer dan 250 werknemers (categorie C), behoorde CAS Software in 2018 opnieuw tot de innovatie-elite van de TOP 100. Een van de belangrijkste factoren van dit succes is de creatieve bedrijfscultuur van de CAS campus en de innovatieve geest van meer dan 400 meedenkers. Innovatie is een integraal bestanddeel van het DNA van CAS Software.

Software Made in Germany

"Software Made in Germany" is een internationaal synoniem voor hoogste kwaliteit en enthousiaste klanten. Als gecertificeerde onderneming voldoet CAS CRM aan de criteria van en eisen aan kwalitatief hoogwaardige software. Het keurmerk wordt verleend door de Duitse vereniging voor IT voor het midden- en kleinbedrijf en verplicht de aanbieders tot service, kwaliteit en innovatie. Ook onze producten worden met dit kwaliteitszegel gecerificeerd.

European IT and Excellence Award 2018

CAS Software is in 2018 opnieuw genomineerd als finalist in de drie categorieën "SME Solution of the Year", "Software Vendor of the Year" en "Channel Innovator of the Year". Tijdens de selectie van de finalisten werd met name gekeken naar de praktische geschiktheid van de oplossingen. Met name uitmuntende service en klantvriendelijkheid van vertegenwoordigers en distributeurs spelen een centrale rol. Het vakblad IT Europe organiseert de felbegeerde jaarlijkse "European IT & Software Excellence"-award die in de Europese IT-industrie een hoog aanzien geniet.

CASSIOPEIA Award 2017

CAS Software heeft de prestigieuze CASSIOPEIA-award gewonnen. Deze onderscheiding voor eersteklas ervaringen door gebruikers en klanten wordt toegekend aan baanbrekende softwareoplossingen waarmee gebruikers vooruitgang boeken en concurrenten te zien krijgen hoe men dient om te gaan met gebruikers en klanten. CAS Software AG behaalde de eerste plaats in de categorie "Lead- en campagnemanagement en communicatie".

Readers‘ Choice Award 2016

CAS Software ontving de Readers‘ Choice Award voor de categorie Cloud CRM. De insiderportalen van Vogel IT-Medien organiseerden een grootschalige enquête waarvoor de lezers werden opgeroepen om voor hun softwareleverancier of serviceprovider van het jaar te stemmen.

IT-werkgever van het jaar 2016

CAS Software AG uit Karlsruhe is in 2016 onderscheiden met de “IT-werkgever van het jaar“-award in de landelijke "Top Job"-verkiezing van dat jaar. Het bedrijf scoorde met name hoog in de categorieën "Cultuur en communicatie" en "Familiegerichtheid en demografie".

CRM Best Practice Award

Het succes van onze klanten is voor ons belangrijk!
Daarom zijn wij ook bijzonder trots op deze tiende onderscheidingen van onze klanten met de CRM Best Practice Award. De prijs wordt elk jaar verleend door het vaktijdschrift acquisa en de vakbeurs CRM-expo voor bijzonder goed geplande en succesvol uitgevoerde CRM-projecten.

De winnaars - hartelijk gefeliciteerd

 • 2016 - Walter Knoll AG & Co. KG, Herrenberg
 • 2014 - MS Motorservice International GmbH, Neuenstadt
 • 2011 - Autohaus Kunzmann, Aschaffenburg
 • 2010 - SVG Bundes-Zentralgenossenschaft Straßenverkehr eG, Frankfurt
 • 2009 - ratioform Verpackungen GmbH, Pliening
 • 2008 - OKI Systems, Düsseldorf
 • 2007 - Diakonisches Werk Berlin-Brandenburg-schlesische Oberlausitz, Berlin
 • 2005 - Assekuranz Herrmann, Ettlingen
 • 2005 - Stadtwerke Tübingen GmbH, Tübingen
 • 2004 - Business Travel International GmbH, Düsseldorf
 • 2003 - Isabellenhütte Heusler GmbH & Co. KG, Dillenburg

CAS Partnerprogramma 2016

Het vakblad ChannelPartner heeft onlangs de partnerprogramma's van acht CRM-fabrikanten nader onder de loep genomen. De beste cijfers van de acht beoordeelde CRM-fabrikanten heeft CAS Software AG voor haar partnerprogramma gekregen.

Benchpark aanbevelingskeurmerk 2013

In de branche CRM-softwareaanbieders is CAS Software AG 2013 onder ruim 100 aanbieders die in de lijst van het B2B-aanbevelingssportaal Benchpark zijn opgenomen, onderscheiden met het aanbevelingskeurmerk "zeer goed". Benchpark is een aanbevelings- en aanbestedingsplatform dat klanten de mogelijkheid geeft de samenwerking met ondernemingen te beoordelen. Daarbij wordt rekening gehouden met criteria als efficiëntie, serieusheid, houding en prijs-prestatieverhouding.

Innovator of the year 2011

Voor het eerst in de geschiedenis van de TOP 100-prijsvraag wint een onderneming voor de tweede keer de hoofdprijs. CAS Software AG wint in 2011 op de prijs "Innovator van het jaar" als hoofdwinnaar van de innovatieprijsvraag Top 100.

Mentor Lothar Späth reikt op 30 juni 2011 in de Oostzee-badplaats Warnemünde de prijs en het kwaliteitszegel "Top 100" uit aan de beide directeuren Martin Hubschneider en Ludwig Neer.

Topwerkgever 2009

CAS Software AG uit Karlsruhe is in het kader van een vergelijking van Duitse ondernemingen "Top Job" onderscheiden als "Werkgever van het jaar" 2009. De consequente betrokkenheid van personeelszaken bij de ondernemingsstrategie en de daarbij getoonde professionaliteit overtuigden de vakjury.