Kort profiel

CAS CRM is een SmartCompany van CAS Software AG. CAS CRM biedt innovatieve CRM-oplossingen die zijn toegesneden op de behoeften van het midden- en kleinbedrijf.

Uw CRM-project in beste handen

Uit eigen ervaring en door duizenden klantprojecten kennen wij de bijzonderheden van kleine en middelgrote ondernemingen. Onze producten zijn optimaal aangepast aan uw eisen en maken de invoering van CRM binnen zeer korte tijd mogelijk. Een dicht net van gecertificeerde lokale partners en de door ons speciaal ontwikkelde CAS projectmethode helpen ons daarbij.

Onze klanten zijn enthousiast

Of het nu gaat om een standaard-CRM-oplossing, branche-CRM of Cloud-CRM, de CRM-oplossingen van CAS CRM ondersteunen ondernemingen die zich op hun klanten richten. Het resultaat geeft hen gelijk: talrijke ondernemingen die in hun segment het marktleiderschap hebben, vertrouwen op onze softwareproducten.

Het succes van onze klanten is onze drijfveer en onze hele trots: Diverse klanten ontvingen de CRM Best Practice Award waarmee ondernemingen worden onderscheiden voor hun bijzonder geslaagd CRM-project.

Investering loont

Wij investeren jaarlijks 25 % van onze omzet in innovatie en de voortdurende ontwikkeling van onze producten. Deze betrokkenheid merken niet alleen onze klanten. Een reeks van onderscheidingen beloont onze werkzaamheden, bijv. Innovator van het jaar (2011, 2016, 2018, 2020 en 2022), Great Place to Work (2020) en de hoogste klanttevredenheid (Applied CRM 2021/2022 – customer satisfaction, benefits and perspectives).

Kies ook voor de toekomstbestendige CRM-producten van de marktleider voor het midden- en kleinbedrijf.