CRM voor diensverleners

Dienstverleningsondernemingen zijn als geen andere branches aangewezen op tevreden klanten en hun adviezen. Alleen wie aan de behoeften van klanten het beste kan voeldoen, kan rekenen met de loyaliteit van zijn klanten.

Uw eisen aan CRM-software

  • Klanten juist adviseren, doelgericht begeleiden en inspireren.
  • Snelle reactietijden bij telefoontjes van klanten.
  • Effectief sturen van omzet, kosten en beperkte hulpbronnen

Uw voordelen met CRM

De centrale opslag van klantgegevens leidt to effectieve ondernemingsprocessen. Alle gegevens zoals adressen, orders, projecten en streefdatums zijn rechtstreeks toegankelijk. Gegevens kunnen op elk moment worden geactualiseerd en zijn voor iedereen zichtbaar.

Elke klant heeft zijn eigen waarde voor de onderneming. Een CRM-systeem ondersteunt dienstverleners bij de vorming en classificatie van klantengroepen. Daardoor kunnen klanten doelgericht worden aangesproken en kunnen offertes naar behoefte worden opgemaakt.

Door interfaces met andere aanbieders biedt de CRM-software CAS genesisWorld specifieke oplossingen op maat. Koppelingen met ERP-systemen, mobiele apparaten en projectbeheer zijn gemakkelijk uitvoerbaar. Alle toepassingen zijn verenigd onder één oppervlak en moeiteloos te bedienen.

CAS genesisWorld voldoet ruimschoots aan de speciale eisen van uw branche. De flexibele CRM-oplossing biedt klanten- en informatiebeheer voor de hele onderneming

Meer over CAS genesisWorld weten

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!