CRM voor adviesbureaus

Adviesbureaus moeten voldoen aan complexe klanteisen en hun klanten inspireren. Centraal klantenbeheer en centrale projectplanning ondersteunen consultants bij uitgebreide ondernemingsprojecten.

Uw eisen aan CRM-software

  • Gegevens over de klant beheren.
  • Complexe projecten plannen, uitvoeren en evalueren.
  • Intelligente functies die consultants ondersteunen bij het dagelijkse contact met de klant.

Uw voordeel met CRM

Met CRM-software hebben alle medewerkers toegang tot een centraal gegevensbestand. Daardoor worden ze ondersteund bij hun teamwerkzaamheden. Het maakt de teamcoördinatie, het takenbeheer en de gemeenschappelijke projectwerkzaamheden efficiënter.

Alle informatie over een klantenproject is centraal beschikbaar. U weet onmiddellijk welke projecten actueel zijn en wie de projectverantwoordelijkheid draagt. De organisatie wordt geoptimaliseerd en de informatiestroom in het projectteam wordt versneld.

Met risico's, fasen en mijlpalen van projecten wordt vanaf het begin rekening gehouden. Tijden, kosten en externe kosten worden vastgelegd en kunnen worden geëvalueerd. Dankzij individuele consultant- en managementcockpits hebben projectleiders en leidinggevenden op elk moment een overzicht van alle informatie.

CAS Consulting is een speciaal voor adviesbureaus ontwikkelde CRM-oplossing. De maatzuivere complete oplossing maakt professioneel klantenbeheer voor adviesbureaus mogelijk. CAS Consulting is ontwikkeld op basis van CAS genesisWorld, de meervoudig onderscheiden CRM-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf.

Naar de productpagina van CAS Consulting

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!