CRM-software voor producerende
ondernemingen

De uitdaging voor producerende onderneming is het snel reageren op nieuwe marktontwikkelingen, waarbij de kosten steeds in het oog worden gehouden. Om te kunnen blijven concurreren, is de toepassing van moderne machines niet voldoende. Beslissend is een vakkundige klantenbegeleiding, van het acquisitieproces tot aan de reparatiedienst.

Uw eisen aan CRM-software

  • Informatie uit magazijnbeheer, boekhouding en productie uniform beheren.
  • Hoge servicekwaliteit voor langdurige klanttevredenheid.
  • Kostenvoordelen bereiken door tijdsbesparing.

Uw voordeel met CRM

Als producten beter kunnen worden vergeleken, wordt servicekwaliteit beslissend voor de klanttevredenheid. Met CRM schept u een uniforme kennis basis. Medewerkers hebben onmiddellijk toegang tot productinformatie en kunnen tijdens een telefoongesprek vakbekwaam antwoord geven.

CRM-software verbindt medewerkers, afdelingen en vestigingen in een netwerk. Door de koppeling met andere softwareoplossingen, bijvoorbeeld met magazijnbeheer of boekhouding, is een doorlopende informatiestroom gewaarborgd.

U bespaart elke dag veel tijd bij het zoeken naar documenten, beschikbare tijden voor afspraken en adressen. Ook de buitendienst is naadloos opgenomen in het het CRM-systeem. Informatie die vroeger uit verschillende bronnen bij elkaar werd gezocht, is nu op één plaats gebundeld. Deze tijdsbesparing levert aanzienlijke kostenvoordelen op.

CAS genesisWorld voldoet ruimschoots aan de speciale eisen van uw branche. De flexibele CRM-oplossing biedt klanten- en informatiebeheer voor de hele onderneming

Meer over CAS genesisWorld weten

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!