CRM voor machine- en installatiebouw

De Duitse machine- en installatiebouw is traditioneel sterk. Maar aanbieders uit lagelonenlanden komen op de markt en concurrerende ondernemingen proberen eveneens om hun exportcijfers te verhogen. In de strijd om marktaandelen wordt de klanttevredenheid tot een strategische succesfactor.

Uw eisen aan CRM-software

  • Complexe proceslandschappen afbeelden en processen optimaliseren.
  • Sterk concurrerend blijven door kosten te verlagen.
  • In afdelingen en locaties overkoepelend samenwerken.

Uw voordeel met CRM

De belangrijke voorwaarden voor een gezond concurrentievermogen zijn een hoge productkwaliteit, een grote efficiëntie en de verlaging van de kosten. Voor een optimale afstemming zorgt CRM-software. Machine- en installatiebouwers worden ondersteund bij de begeleiding van klanten en het opmaken van offertes.

Een CRM-systeem helpt om het complexe proceslandschap in de machine- en installatiebouw zodanig vorm te geven dat aan specifieke klantwensen wordt voldaan. De basis wordt gevormd door een centrale database die alle informatie over klanten en hun machines bevat.

CRM integreert verkoop, marketing en service. De consistente informatiestroom over landsgrenzen heen waarborgt een excellente service. Interfaces tussen CRM-, ERP- en PPS-systeem zorgen ervoor dat alle gegevens centraal beschikbaar zijn.

CAS genesisWorld voldoet ruimschoots aan de speciale eisen van uw branche. De flexibele CRM-oplossing biedt klanten- en informatiebeheer voor de hele onderneming

Meer over CAS genesisWorld weten

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!