CRM voor toerisme

In de reisbranche beslist service over klanttevredenheid en loyaliteit. De uitdaging is om optimale bereikbaarheid te waarborgen en snel, vriendelijk en vakkundig informatie te geven. Voortdurende gegevensconsistentie is noodzakelijk, omdat klanten gevoelig reageren als er iets niet klopt.

Uw eisen aan CRM-software

  • Door vakkundige service langdurige klantrelaties opbouwen.
  • Klanten met de juiste offertes op het juiste tijdstip aanspreken.
  • Grote informatiestroom in een centrale database beheren.

Uw voordeel met CRM

Vanaf het eerste gesprek met de klant tot aan doelgerichte marketingacties worden gegevens in een CRM-system uit magazijnbeheer, callcenter of reserveringssystemen samengebracht en bieden deze maximale transparantie.

Zo communiceert u met uw klant via alle kanalen uniform. Met een druk op de knop worden bevestigingen verstuurd. Informatie zoals visavoorschriften en beschikbaarheden kunnen op de website worden ingezien. Uw medewerkers hebben bij een telefoongesprek alle informatie paraat en kunnen snel antwoorden.

De kennis over de klant is centraal opgeslagen in uw CRM-systeem en kan doelgericht voor marketingactiviteiten worden benut. Filter uw contacten volgens criteria zoals bijvoorbeeld de eerdere vakantiebestemming of het beschikbare budget en benader potentiële klanten volgens hun behoeften.

CAS genesisWorld voldoet ruimschoots aan de speciale eisen van uw branche. De flexibele CRM-oplossing biedt klanten- en informatiebeheer voor de hele onderneming

Meer over CAS genesisWorld weten

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!