14/09/22Het beste CRM verdient de beste hosting

De samenwerking tussen Two Visions en Skyliner gaat al jaren terug. Naast de hosting van het CRM systeem verzorgt Skyliner ook de cloud service voor de klanten van Two Visions. Samen met Jeroen van Scherpenzeel, eigenaar van Two Visions, blikken we terug op de samenwerking en kijken we vooruit naar nieuwe ontwikkelingen.

CAS genesisWorld

Altijd en overal kunnen werken in de cloud
Wat doet Two Visions eigenlijk? Het bedrijf uit Breukelen is partner van CAS Software AG, de Duitse leverancier van de innovatieve en flexibele software CAS CRM waarin klanten de salesflow, marketingacties en interne en externe communicatie beheren. Daarnaast is het mogelijk om CAS CRM te integreren in de Microsoft Suite. Het systeem wordt door Two Visions op maat aangepast. Hun klanten zijn voornamelijk mkb’ers in de zakelijke dienstverlening, in de handel en productie. Het is van belang dat zij een betrouwbaar CRM systeem hebben dat zij overal kunnen gebruiken. Dit is mogelijk dankzij de cloud dienst van Skyliner.

Probleemloos overstappen van ICT leverancier
Two Visions en Skyliner zijn elkaar enkele jaren geleden tegengekomen bij een gezamenlijke klant. Tijdens deze ontmoeting bleek er een match te zijn tussen de klanten van Two Visions en die van Skyliner. Daarnaast wilde Two Visions graag snel opschalen waarvoor zij een betrouwbare ICT partner nodig hadden. Zo ontstond de samenwerking met Skyliner. Bij de overname van de ICT is er samen met Skyliner gekeken welke serveromgeving, databasesysteem en type beveiliging het beste bij Two Visions past. De keuze om over te stappen naar een andere ICT leverancier is altijd spannend, maar door de uitstekende begeleiding van Skyliner is deze probleemloos verlopen.

CRM met back-up voor optimale zekerheid
Voor de klanten van Two Visions is het van groot belang dat klantgegevens in een veilige cloud oplossing staan. Dit doet Skyliner door dagelijks back-ups van de bestanden te maken en deze optimaal te beveiligen in de cloud. De clouddiensten van Skyliner zijn makkelijk schaalbaar, veilig en efficiënt.

Bij Skyliner kennen ze je bij naam
Jeroen vertelt over de samenwerking met Skyliner: “Wat Skyliner echt onderscheidt van andere ICT-bedrijven is de betrokkenheid bij de klant, de betrouwbaarheid en kennis van de medewerkers”. Als we met Skyliner bellen, weten ze wie ik ben. Er wordt daarnaast altijd gekeken naar de beste oplossing voor de klant.

Een samenwerking waar u de vruchten van plukt
Two Visions beveelt Skyliner graag aan voor de hosting van de software en de cloud oplossing voor de CRM software. Skyliner raadt Two Visions weer aan voor het uitstekende CRM-systeem CAS. Zo hebben klanten van beide partijen baadt bij deze unieke samenwerking.

<< Terug