17/11/21CAS genesisWorld x13: CRM + AIA voor onbeperkte digitale vrijheid

Zeker in tijden van mobiel werken zijn flexibiliteit, zelfstandig werken en AVG-conforme toegang tot klantinformatie essentieel voor zakelijk succes. CAS genesisWorld x13 biedt u optimale ondersteuning voor uw digitale kantoor en helpt u bij het ontwerpen van uw werkomgeving op een manier die het beste past bij uw bedrijf en uw individuele taken, zodat u indruk kunt maken op klanten met efficiënte workflows en onderscheidende klantgerichtheid.

De focus ligt op digitale vrijheid op basis van CRM + AIA: van de nieuwe bestuursweergave en de nieuw ontworpen gebruikersinterface voor AVG-conform werk, de nieuwe versie x13 van CAS genesisWorld staat paraat voor marketing, verkoop en service - altijd en overal.

De nieuw geïntegreerde Augmented Intelligence Assistants - kortweg AIA - helpt u om interactief relaties te ontdekken en zakelijke beslissingen te onderbouwen met waardevolle aanvullende informatie om zo meer groei te realiseren. 

De nieuwe bordweergave (kanban board) biedt het ideale kader voor een efficiënt beheer van collaboratief werk, ongeacht uw locatie. De grafische visualisatie van taken, processen en andere activiteiten versnelt de organisatie en optimaliseert de workflow binnen het team.

Het gecertificeerde keurmerk "fair.digital" en de onderscheiding "Software made & hosted in Germany" zijn het bewijs van correcte gegevensbeveiliging. Wat dit voor u betekent, is dat uw klantgegevens altijd veilig en beschermd zijn tegen datamisbruik, zelfs in het mobiele kantoor.

Laat CAS genesisWorld x13 u inspireren: De genetwerkte CRM/XRM-oplossing geeft u een voorsprong in het nieuwe digitale kantoor.

Ontdek nu digitale vrijheid met CAS genesisWorld x13.