01/02/19CAS-partnerprogramma biedt zakelijke kansen

Partners welkom: CAS-partnerprogramma biedt nieuwe zakelijke kansen Als IT-serviceproviders en systeemverkopers een softwarebedrijf moeten kiezen om mee samen te werken, krijgen ze met een aantal lastige beslissingen te maken. Hun succes op de lange termijn hangt vaak af van hun keuzes en hoe goed ze hun belangrijke factoren zoals strategie en zakelijke trends met de andere factoren in balans kunnen brengen.

Als een van de toonaangevende leveranciers van CRM-oplossingen voor kleine tot middelgrote ondernemingen biedt CAS CRM uitstekende CRM-oplossingen met uitstekende resultaten op het gebied van klanttevredenheid en een eerlijk, bekroond partnerprogramma.    

Meer dan 200 ondernemingen maken al deel uit van ons mondiale netwerk – elk succesvol in zijn eigen specifieke bedrijfssectoren en regio's. Doorgaans gaat het om zeer uiteenlopende bedrijfssectoren, waaronder adviesdiensten, software-implementatie, aanpassingen, professionele training, programmeren van interfaces, brancheoplossingen en aanvullingen op basis van CAS CRM.

Krachtige en succesvolle samenwerking  
Elk partnerschap is gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en gelijkheid - deze eigenschappen vormen de basis van alle CAS-partnerschappen en zijn kenmerkend voor het CAS-partnernetwerk.  Door samen te werken, ideeën uit te wisselen en de samenwerking te verbeteren, wordt elk lid krachtiger en kan succes groeien. Samenwerken met anderen biedt partners de mogelijkheid om grotere en veel diversere projecten aan te pakken en met succes te voltooien.  CAS-partners ondergaan uitgebreide training en continue certificeringen, zodat men verzekerd is van uitgebreide kwalificaties. Het verkrijgen van de titel CAS Partner geeft een duidelijk signaal af aan anderen wat betreft vakkennis, competentie en projectsucces.    

Voordelen van een nauwe samenwerking met de leverancier  
“Kennis is de enige handelswaar die groeit naarmate je het meer deelt.” Innovatieve producten leven van feedback, omdat het een directe en constante uitwisseling van ideeën is met partners, klanten en andere stakeholders op de markt waarmee innovatieve producten leven wordt ingeblazen. CAS CRM deelt zijn uitgebreide vakkennis en enorme ervaring met zijn partnernetwerk. Door partners vroegtijdig in de productontwikkeling en het softwaretestproces te betrekken, wordt het teamgevoel en de samenwerking versterkt. En in ruil geven de CAS-partners hun nieuwe impulsen en zakelijke ideeën terug aan het bedrijf. Dat voedt de innovatieve geest van CAS en helpt CAS bij de ontwikkeling van uitstekende producten die voldoen aan de behoeften van de klanten en de markteisen, zowel nu als in de toekomst.     

Uitstekende marketing en verkoop voor een gezamenlijk succes  
CAS CRM distribueert zijn softwareoplossingen voornamelijk via gecertificeerde partners. Zodoende zijn alle marketinginspanningen gericht op de ondersteuning van de partners. Naast een breed scala aan aantrekkelijke marketingmaterialen biedt CAS CRM ook waardevolle tips en ideeën voor nieuwe marketingactiviteiten en campagnes. En het CAS-marketingteam biedt tevens adviserende diensten en de mogelijkheid om gezamenlijk deel te nemen aan vakbeurzen.  Dankzij de toegang tot het CAS Partner Portal en een maandelijkse nieuwsbrief worden partners regelmatig geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en trends. Daarnaast hebben ze toegang tot alle verkoop- en marketingmaterialen die ze wellicht nodig hebben, evenals sjablonen en andere informatie om ze te helpen bij de klantenacquisitie.  

97% beveelt een CAS-partnerschap aan – wanneer begint u?  
Duurzame partnerschappen zijn de regel bij CAS en een uitstekende indicator voor een uitmuntend partnerprogramma.  In een onafhankelijke studie van het tijdschrift Channel Partner is CAS CRM voor de tweede maal gekozen tot de beste CRM-leverancier voor kanaalverkoop. En de enige leverancier die een “5 sterren-beoordeling” ontving voor zijn partnerprogramma.  Behalve het aantrekkelijke partnerprogramma met uitstekende verdienmogelijkheden, spelen andere belangrijke factoren eveneens een essentiële rol voor succesvolle samenwerking: merkherkenning, kwaliteit en marktkansen.  Praat vandaag nog met CAS CRM om te zien welke mogelijkheden CAS CRM u kan bieden als geïnteresseerde IT-serviceprovider of systeemhuis.  

Over CAS Software AG  
CAS Software AG werd in 1986 opgericht en wordt sindsdien geleid door medeoprichter Martin Hubschneider. Ruim 400 medewerkers werken samen op de CAS Campus in Karlsruhe aan oplossingen voor software die leidend is in de markt voor het midden- en kleinbedrijf. Het productfolio omvat CRM-systemen, xRM-oplossingen en brancheoplossingen waarmee ondernemingen en organisaties succesvolle en duurzame zakelijke relaties kunnen opbouwen, de ondernemingskennis beter kunnen benutten en de efficiëntie van hun medewerkers kunnen vergroten. Meer dan 400.000 gebruikers werken wereldwijd dagelijks met producten van CAS Software.   De CRM- en xRM-specialisten uit Karlsruhe zijn betrokken bij talrijke onderzoeksprojecten op nationaal en internationaal niveau. Voor het innovatieve productpalet en de betrokkenheid bij het midden- en kleinbedrijf heeft de onderneming meerdere onderscheidingen en prijzen ontvangen, o.a. beste TOP IT werkgever van Duitsland, TOP 100-Innovator 2018 en German Design Award Winner 2018. 

 

Aanvullende informatie:  CAS CRM

Bent u geïnteresseerd in een partnerschap met CAS CRM? Voor aanvullende informatie gaat u naar: cas-crm.com/become-a-cas-partner/