02/07/20Award voor het beste IT Bedrijf

CAS Software AG heeft opnieuw goud gewonnen! We hebben de eerste plaats op het podium van de belangrijkste innovatie competitie van Duitsland voor het MKB. Door de TOP 100 is CAS CRM uitgeroepen tot het beste IT-bedrijf in alle klassen.

“In deze turbulente tijden kunnen de eisen van klanten snel veranderen. Dit maakt deze prijs des te opmerkelijker, daarom ben ik zeer dankbaar dat we samen met onze co-creators, klanten en partners de toekomst van CRM met grote passie zullen vormgeven“, vertelt Martin Hubschneider, oprichter en CEO of CAS Software AG, bij het winnen van de competitie.

 

Innovatiekampioen volgens strikte wetenschappelijke criteria

TOP 100 erkent al ruim 25 jaar prestaties van innovatieve bedrijven en merken in Duitsland. Het is al de negende keer dat CAS Software deze prijs wint. Deelnemers worden beoordeeld volgens strikte wetenschappelijke criteria. CAS Software maakte indruk met hun innovatieve SmartWe-platform. Binnen dit platform worden werknemers en gebruikers betrokken bij het ontwikkelingsproces, waardoor het is afgestemd op beide partijen. Daarbij stelt CAS klanten in staat om gelijkwaardige partners te worden.

 

IT koplopers

CAS Software AG is een innovatieve leider onder MKB-bedrijven. Ze worden gekenmerkt doordat ze consistent als beste IT-bedrijf presteerden. Innovaties worden gedreven door de ambitie om samen digitalisering vorm te geven. Op deze manier brengt CAS Software AG mensen bij elkaar en bedrijven, instellingen en de hele samenleving is gebaseerd op respectvolle en positieve relaties.

 

“In de afgelopen 40 jaar hebben we meer dan 40 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze innovatieve softwaretechnologieën; SmartDesign, SmartWe en CAS genesisWorld.  Dit pad naar de toekomst zullen we op volle snelheid en vol innovatieve geest blijven volgen”, aldus Martin Hubschneider.

 

Further information: 
www.top100-germany.comwww.top100-germany.com