CRM Webinars

Bedrijven die voor een CRM-systeem kiezen, bereiken daarmee positieve reacties bij klanten, partners en medewerkers en zorgen voor unieke klantervaringen. Laat u overtuigen: in onze kosteloze en tot niets verplichtende webinars laten we zien hoe u de basis legt met een CRM-systeem.

De onderstaande webinars worden in het Engels gegeven.


Ervaar CAS CRM in de praktijk

Probeer onze in de markt leidende CRM-oplossing CAS genesisWorld live in realistische scenario's uit. U krijgt een waardevol inzicht in wat mogelijk is met onze software en in het potentieel van onze in de markt leidende oplossing op het gebied van verkoop, marketing en service.

Woensdag, 1 september, 2021   3:00 - 3:45 pm

Maandag, 11 oktober, 2021        3:00 - 3:45 pm

Aanmelding

 

Vereenvoudig uw dagelijkse zaken met Mobile CRM

In de verkoop is het essentieel dat u alle relevante gegevens in het oog houdt en overal en altijd toegang to deze gegevens heeft. Elk contact telt. Ontdek hoe CAS genesisWorld u kan ondersteunen bij het plannen van uw bezoeken, voorbereiding en implementatie en hoe u optimale interactie tussen uw kantoor en medewerkers in de buitendienst bereikt.

 Donderdag, 5 augustus, 2021        3:00 - 3:45 pm

Donderdag, 23 september, 2021  2:30 - 3:15 pm

Aanmelding

 

 

Verandering - Hoe verandering een kans wordt

De enige constante is verandering - het brengt ons vooruit, maar is tegelijkertijd ook een uitdaging. In dit webinar met Tina Christiansen, trainer en business coach op het gebied van personeelsleiderschap, ontwikkeling en HR-management, leert u hoe uitdagingen met de juiste bijsturingsschroeven kunnen worden omgebogen in kansen en hoe u de mensen die met de verandering te maken krijgen kunt inspireren door op een constructieve manier met weerstand om te gaan.

Woensdag, 29 september 2021       3:00 - 4:00 pm

Aanmelding

 

CRM.Check: Hoe klantgericht bent u eigenlijk?

Klantrelaties worden momenteel enorm bedreigd. Het gebruik van digitale kanalen neemt explosief toe en de vertrouwde communicatie lijdt hieronder. Digitalisering is een realiteit geworden - en elk bedrijf moet zich nu ten laatste afvragen: hoe goed zijn wij gepositioneerd in ons klantenbeheer? Hoe klantgericht denken en werken wij?

In het webinar zal Thomas Hamele, gerenommeerd expert voor CRM en digitale transformatie en managing partner van BCM. Best Customer Management, legt uit welke dimensies van klantenbeheer elk bedrijf nu in gedachten moet hebben en hoe een maturiteitscheck duurzaam kan helpen.

Dinsdag, 16 november, 2021  3:00 - 3:45 pm

Aanmelding

 

 
 

Gegevensbescherming in het digitale nieuwe normaal

De wereld van werk verandert snel, de digitale werkplek en het mobiele kantoor zijn nu het nieuwe normaal geworden. Hoe kunnen bedrijven de bescherming en veiligheid van persoonsgegevens nog garanderen? In het webinar laten Jan Philipp Windheuser, Productmanager privacy port bij datenschutz nord en Cihan Parlar, CEO bij First Privacy B.V. in Amsterdam zien waar bedrijven rekening mee moeten houden bij de overgang naar de nieuwe wereld van werk, en hoe ze zich veilig en conform de gegevensbescherming kunnen opstellen.

Dinsdag, 12 oktober 2021       3:00 - 4:00 pm

Aanmelding

 

Een systematische aanpak voor eenvoudige gegevensbescherming

Gegevensbescherming gemakkelijk gemaakt - we laten u zien hoe u het gegevensbeschermingsbeheersysteem privacy port kunt gebruiken om van gegevensbeschermingsverplichtingen uw favoriete taak te maken en ervoor te zorgen dat u zich in uw bedrijf intuïtief aan de compliance-eisen houdt. Doe mee met Jan Philipp Windheuser, Productmanager privacy port bij datenschutz nord in dit webinar en ontdek hoe u gegevensbescherming plezierig kunt maken.

Dinsdag, November 09, 2021       3:00 - 4:00 pm

Aanmelding

 

 

Zit er voor u geen geschikte datum bij? Contactformulier