Klantgerichtheid

Consequente klantgerichtheid vergroot klanttevredenheid

Gerichtheid op de klant en dicht bij de klant staan zijn kritische succesfactoren van elke ondernemingsstrategie. Om een grote klanttevredenheid te waarborgen, komt het er meer dan ooit op aan alle ondernemingsactiviteiten te richten op de klantbehoeften en daardoor klantrelaties duurzaam met leven te vullen.

Efficiënt klantenbeheer (CRM) vergroot de klanttevredenheid aantoonbaar: Door snellere reactietijden bij aanvragen van klanten, door een betere informatiestroom tussen alle bij de klantenservice betrokken medewerkers en daardoor een verbeterd feedbackbeheer. Kortom: CRM verbetert uw Customer Service.

CRM-systemen verbeteren klantgerichtheid

Voor uw Customer Service bieden we een professionele software, die bijdraagt aan de verbetering van de klantgerichtheid: onze CRM-software CAS genesisWorld. Deze is speciaal gericht op de behoeften van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en heeft zich in de CRM-vergelijking als marktleider gehandhaafd.

Intelligente functies vergemakkelijken interne arbeidsprocessen en zorgen hierdoor voor een verbeterde klantgerichtheid. Met een paar klikken heeft elke medewerker inzage in het volledige klantdossier, kan hij bekwaam antwoord geven op vragen, in een handomdraai offertes maken of eventueel vragen doorgeven aan de desbetreffende afdelingen. Door de optimalisering van de software voor mobiele apparaten hebben verkoopmedewerkers ook onderweg altijd toegang tot alle belangrijke gegevens.

Klanttevredenheid eenvoudig bepalen en analyseren

De feitelijke klanttevredenheid kan alleen worden gemeten door rechtstreekse terugmelding van de klant. Hierbij ondersteunt CAS genesisWorld u bijvoorbeeld met modules voor een online enquête waarmee u de klanttevredenheid eenvoudig bepaalt en de antwoorden rechtstreeks in het CRM-systeem kunt koppelen aan de bijbehorende gegevensrecords.

CAS genesisWorld biedt bovendien nuttige functies voor marketing- en verkoopactiviteiten, bijv. bij de selectie van doelgroepen en bij de analyse van verkoopkansen en topklanten. Customer Service wordt met hoofdletters geschreven: Met de aanvullende module Helpdesk worden supportaanvragen efficiënt geregistreerd en bewerkt.

Met xRM de kracht van het gehele netwerk benutten

Naast de klantgerichtheid is het voor de toekomst van belang om elke soort relaties zo goed mogelijk te onderhouden – niet alleen met klanten, maar ook met medewerkers, partners, toeleveranciers, media en zelfs met concurrenten. xRM – „Anything Relationship Management“ – heet deze logische voortzetting van CRM. Ook voor xRM biedt CAS Software AG unieke knowhow en veelsoortige oplossingen. In 2020 zullen de meest succesvolle ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf gebruik maken van de xRM-oplossingen van CAS Software.