CRM Groupware

Groupware stimuleert efficiënte samenwerking in teams.

Groupware is niet meer weg te denken uit de moderne bureaucommunicatie. Het begrip is samengesteld uit de woorden group en software en omvat software-oplossingen voor samenwerking die arbeidsprocessen in teams eenvoudiger en efficiënter maken. Groupware wordt vooral toegepast in situaties waarin mensen op verschillende plaatsen en verschillende tijden met elkaar samenwerken: als bijvoorbeeld gemeenschappelijk afspraken moeten worden gecoördineerd, taken bewerkt of adressen beheerd. Tot de Groupware-software behoren bijvoorbeeld programma's voor e-mailverkeer, afsprakenplanners, documentenbeheer, databases en nog veel meer.

CRM-Groupware: Intelligent gecombineerd team- en contactbeheer

Succesvolle ondernemingen werken met softwareoplossingen die samenwerking en effectief contact- resp. klantenbeheer intelligent met elkaar verbinden. We bieden u een geïntegreerde CRM-Groupware, die slechts weinig CRM-systemen in deze vorm hebben. Zo beschikt CAS genesisWorld over een zelf ontwikkeld afspraken- en takenbeheer, dat niet alleen aan individuele eisen voldoet, maar ook onafhankelijkheid van PIM-software van bekende producenten betekent. Een eigen e-mailclient maakt naast standaardfuncties onder andere ook rechtstreeks verzenden van gegevensrecords van CAS genesisWorld (zoals documenten, projecten, taken en adressen) en automatisch archiveren bij de bijbehorende contactpersoon in het dossier mogelijk. Ook vakantiebeheer en een blackboard behoren standaard tot de Groupware-functies.

Groupware-software met uitgerijpt rechtenconcept

Voor een functionerende Groupware is ook een uitgerijpt en fijnkorrelig rechtenconcept belangrijk, vooral bij documentenbeheer. Net als overal in de CRM-software CAS genesisWorld kan nauwkeurig worden vastgelegd wie een document mag zien, lezen of bewerken. Toegangsblokkeringen en versiebeheer maken samenwerking met documenten kinderspel. Naadloze integratie met Microsoft Office is standaard inbegrepen; meegeleverd worden door de gebruiker aan te passen voorbeelddocumenten, ook online formulieren. 

teamWorks met aanvullende Groupware- en Collaboration-functionaliteiten

De module teamWorks biedt uitgebreide Groupware- en Collaboration-functionaliteiten. Daarmee kunt u eigen informatie en gegevens van uw onderneming opslaan en met de internetbrowser opvragen. Het hele verschijningsbeeld kan aan de eisen van uw onderneming worden aangepast.

U wilt weten hoe u met CRM-Groupware de samenwerking en het contactbeheer in uw onderneming kunt verbeteren? Neem contact op met ons, wij geven u graag advies.