CRM voor verzekeringen, banken
en financiële instellingen

Wanneer het om geld gaat, is vertrouwen beslissend. Banken, verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen kunnen alleen langdurige klantrelaties opbouwen als ze met vakkundige service en aantrekkelijke voorwaarden overtuigen.

Uw eisen aan CRM-software

  • Persoonlijke klantrelaties en langdurige klantrelaties opbouwen.
  • Een centrale kennisbasis moet alle vestigingen en afdelingen in een netwerk verbinden.
  • Alle documenten zoals contracten en verslagen beheren.

Uw voordeel met CRM

CRM-software ondersteunt u bij de vakkundige begeleiding van uw klant. Het CRM-systeem levert u alle relevante gegevens door een druk op de knop. De klant ontvangt uniforme informatie via alle aanspreekpunten en waardeert uw professionaliteit.

Een wijdvertakt net van filialen, buitendienstmedewerkers en zelfstandige tussenpersonen vereist een centrale kennisbasis met actuele informatie. CRM maakt uw kennis dankzij de centrale opslag van gegevens voor alle afdelingen en filialen overkoepelend beschikbaar.

Als in geen andere branche moeten verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen talloze formulieren, contracten, verslagen en documenten beheren. In de CRM-software zijn alle documenten centraal opgeslagen en toegankelijk voor alle medewerkers van de binnen- en buitendienst. Kortere zoektijden leiden tot meer efficiëntie van de werkzaamheden.

CAS genesisWorld voldoet ruimschoots aan de speciale eisen van uw branche. De flexibele CRM-oplossing biedt klanten- en informatiebeheer voor de hele onderneming

Meer over CAS genesisWorld weten

Persoonlijk productadvies

Laat u persoonlijke adviseren ten aanzien van uw speciale eisen. Onze medewerkers staan dagelijks van 8 tot 18 uur tot uw beschikking. U bereikt ons per telefoon via +49 721 9638-188 of door middel van het contactformulier. We verheugen ons op uw aanvraag!